top of page
Expertise: Diensten
IMG_1049[4220]_edited.jpg

circus Makkie ook in Sintversie

Interactief, hilarisch en aansluitend bij de belevingswereld van het publiek.

Circus Makkie

(tijdelijk uit het aanbod)

Iedereen kan wel iets als je maar lang genoeg zoekt.

Pinkie en Durske hebben een circus opgericht. Zij vinden alles een makkie. Goochelen, koorddansen, gewichtheffen en leeuwen temmen, dat proberen ze allemaal uit met de hulp van de kinderen. Maar of dat dan echt een makkie is....?

IMG-20231029-WA0028_edited.jpg
sprookjes.jpg

Sneeuwwitje 2.0

Iedereen is anders en dat is okee!

Plons en Durske spelen het sprookje Sneeuwwitje. Plons wil alles precies spelen zoals het hoort. Durske wil zelf weten hoe ze het speelt, De kinderen helpen het sprookje te spelen maar of het dan gaat zoals het hoort of zoals je het zelf wil spelen.......? Deze voorstelling sluit aan bij de thema’s: sprookjes, lentekriebels en iedereen is anders en dat is okee.

Feest!

Interactieve voorstelling voor de allerkleinsten.

Durske weet dat Pippa jarig is en daarom gaan ze naar het feest. Onderweg komen ze allerlei pakjes tegen die de feestvreugde kunnen vergroten. Pippa en Durske weten niet zo goed wat ze ermee moeten daar hebben ze de hulp van de kinderen bij nodig. Als alle pakjes opengemaakt zijn is het feest compleet.

Untitled
IMG-20240206-WA0003.jpg

Daar komt de bruid

Interactieve voorstelling voor ouderen met dementie

Clown Plons en clown Durske zorgen voor een hilarische, muzikale voorstelling vol herkenning, contact en plezier. De voorstelling bestaat uit losse stukjes die met het thema de bruid te maken hebben. Daarom kunnen alle mensen hiervan genieten en meedoen. Ieder op zijn/haar eigen manier.
Gegarandeerd een geslaagde activiteit!

Muziek

Contactclown met veel muziek.
Voor muziekliefhebbers

IMG-20231014-WA0017.jpg

Liedjes koffer

De naam van deze act zegt het al: het gaat over een koffer vol met liedjes. In de koffer zitten allerlei voorwerpen die geassocieerd kunnen worden met een liedje. Oude kinderliedjes, Nederlandse meezingers, oude musicalliedjes en opera komen voorbij in deze interactieve, gezellige activiteit. Het mooie is dat de mensen zo intens genieten van de individuele aandacht, het samen zingen en het genieten van de muziek. Er ontstaan prachtige momenten van intens contact. Er wordt soms zelfs gedanst.
Enkele liedjes: Koffie koffie lekker bakkie koffie, Alle eendjes, o mio babbino caro, er zat een aapje op een stokje, morgen ben ik de bruid, ach Margrietje de rozen zullen bloeien, I could have danced all night en nog veel meer liedjes uit de oude doos ( nou ja koffer)

Opera clown

Een unieke combinatie van de klassieke muziek en de clown!
Deze act kan als rondlopende clown ingezet worden maar ook als podium act. Clown Durske zingt stukjes uit verschillende aria's en oude musicalliedjes. Veel interactie met het publiek levert ontroerende en hilarische momenten op.
Op het repertoire staan onder andere;  o mio babbino caro, de maanaria, je veux vivre, meine lippen die kussen so heiss, i could have danced all night en i feel pretty.

cl9[4060].jpg
Expertise: Diensten

Contactclown

Bezoek aan woongroepen festivals en feesten. Geschikt voor alle leeftijden!

Contactclown

Afgestemd op de bewoners een aanbod op maat met ruimte voor een grapje, een liedje, een knuffel of een dansje. Vooral spelen met wat er is. Waardoor er verwondering, rust en aandacht ontstaat die erg prettig wordt ervaren.

IMG-20220531-WA0014.jpg

Rondlopende act

Aangepast aan het thema van het festival of feest komt clown Durske plezier maken met iedereen die daarvoor open staat. Wat voorbeelden van de clowneske acts die ze al eerder bedacht en uitgevoerd heeft voor een feest of evenement. 

Cadeautjes act: Clown Durske verwent degene die het feestvarken is met allerlei cadeautjes. 

Tover act: Clown Durske leert iedereen de beginselen van het toveren. 

Circus act: Clown Durske doet allerlei "indrukwekkende"kunstjes.

Heeft uw evenement een ander thema dan past clown Durske haar act aan als u dat wenst.

IMG-20200411-WA0003.jpg
Expertise: Shows
bottom of page