top of page
Untitled

FEEST!


Speciaal voor de allerkleinsten (vanaf 2 jaar) De voorstelling duurt ongeveer 20 minuten. Dit kan iets langer of korter zijn afhankelijk van de interactie van de kinderen. We hebben een speelvloer nodig van ongeveer 4x4 meter. En voldoende zitplaatsen voor het publiek op matten of bankjes. We spelen voor maximaal 16 kinderen per voorstelling.

Een voorstelling kost €300,-. Speciaal voor kinderopvang en Peuterspeelzalen geldt het volgende aanbod: Een tweede voorstelling op dezelfde locatie kost maar €100,- meer. Alle prijzen zijn exclusief reiskosten. Neem voor de exacte prijsopgave contact op met (info@clowndurske.nl) via de contact knop.

interactieve voorstelling waarin beleving, meedoen en plezier centraal staat.

Info en tarieven: Recensie

 Voorstellingen

voor groep 1, 2 en 3 van de basisschool.

Circus Makkie

Interactieve, hilarische circus voorstelling met het thema iedereen kan wel iets als je maar lang genoeg probeert..

Fragment uit de voorstelling: https://youtu.be/2_zEgxJF_po

We hebben een speelvloer nodig van 4x4 meter.

De voorstelling duurt 35-45 minuten, de exacte tijd is afhankelijk van de interactie met de kinderen.

Kosten 300 euro (exclusief reiskosten) voor groepen van maximaal 60 kinderen. Een meerprijs wordt gerekend als het meer kinderen zijn. Speciaal aanbod voor scholen of kinderdagverblijven: Een extra voorstelling aansluitend en op dezelfde locatie kost maar 100 euro meer.

Neem voor de exacte prijsopgave contact op met de contactknop. ( info@clowndurske.com ) Of bel 0611116143.

Leuke circusactiviteiten voor in de klas op: https://pin.it/37kmYlV

Untitled

Sneeuwwitje 2.0

Interactieve voorstelling. Durske en Plons spelen het sprookje Sneeuwwitje. Plons wil het spelen zoals het hoort maar Durske vindt dat het ook leuk is als je het eens anders speelt. Dat levert spanningen op. De kinderen helpen om het sprookje goed te spelen. Maar gaat het dan zoals het hoort of zoals je het zelf wil spelen?

De voorstelling duurt ongeveer 40 minuten en is geschikt voor groep 1, 2 en 3 van de basisschool. of vergelijkbaar niveau.. We hebben een speelvloer nodig van ongeveer 4x4 meter. We spelen voor maximaal 60 kinderen per voorstelling.
Een voorstelling kost 300 euro.
Speciaal aanbod voor scholen en kinderdagverblijven: een tweede voorstelling op dezelfde locatie en aansluitend kost maar 100 euro. (10 minuten pauze ertussen) Exclusief reiskosten. Neem voor de exacte prijsopgave en beschikbaarheid contact op.

729AC287-2651-4AFA-9BBD-6FB6393C61E5_edited_edited.jpg

Rondlopende act

Plezier voor alle leeftijden!

De rondlopende act van clown Durske is een bijzonder contact moment. Ze speelt in op het moment en de wensen van degene voor wie ze speelt. Ze brengt muziek en plezier. Een bezoek van een uur aan uw evenement, festival of feest kost 100 euro (exclusief reiskosten). Een aansluitend uur op de zelfde locatie kost 25 euro. De uiteindelijke lengte van een ontmoeting wordt bepaald door de degene voor wie gespeeld wordt. Neem voor de exacte prijs contact op.

Hi_Res-_NOM2307.jpg

Contactclown voor instellingen, dagopvang en speciaal onderwijs.

Voor jong en oud geschikt.

Een op een spel waarin degene voor wie er gespeeld wordt leidend is.

Ik speel op locatie in de ruimte waar normaal gesproken de opvang of les is. Er is, behalve de aankondiging van mijn bezoek, geen voorbereiding nodig.
De kosten zijn 100 euro per uur. Het contact momentje kan korter of langer zijn naar wens van degene voor wie gespeeld wordt.  Als het bezoek op dezelfde locatie langer is kost dat maar 25 euro meer. Het is mogelijk een tweede clown bij te boeken, we komen dan met twee clowns tegelijk. Dan zijn de kosten het dubbele en het plezier ook!
Deze prijzen zijn exclusief reiskosten.
Neem voor de exacte prijsopgave contact op.

IMG-20220531-WA0014.jpg
Info en tarieven: Shows
IMG-20240206-WA0004.jpg

Hier komt de bruid

Interactieve voorstelling
Durske gaat trouwen en Plons "helpt" haar met de voorbereidingen.

De voorstelling spelen we op locatie. De huiskamer van de mensen of een klein zaaltje is het meeste geschikt. we hebben een speelvloer nodig van ongeveer 4x4 meter. De mensen zitten in een halve kring, liever geen rijen en de groep is niet groter dan 15 mensen. De kosten zijn 200 euro voor een voorstelling. We spelen dezelfde voorstelling in een andere huiskamer gratis als het in hetzelfde gebouw en aansluitend is (10 minuten tijd ertussen). Dus twee voorstellingen voor de prijs van een.
Deze prijs is exclusief reiskosten.
Neem voor beschikbaarheid en de exacte prijsopgave contact op.

Info en tarieven: Welkom

Liedjeskoffer.

Kosten 100 euro bij een aansluitende groep in het zelfde huis is de meerprijs 25 euro

In de huiskamer van de groep

Speelplek waar iedereen me goed kan zien.

IMG-20231014-WA0014.jpg
Info en tarieven: Diensten

Neem voor de exacte prijsopgave contact op.

Info en tarieven: Tekst
Info en tarieven: Diensten
Hi_Res-_NOM2215.jpg

Operaclown

Prijs 100 euro per uur als  rondlopende act. De podium act kost 100 euro per optreden 2 x 15 minuten. Als langer gewenst is kan dat, dan is de prijs hoger.

Op locatie loop ik naar de mensen die openstaan voor een contact moment.

Als podium act heb ik een plek nodig waar iedereen me goed kan zien en horen.

De rondlopende act kent veel contactmomenten van ongeveer 5 minuten. De podiumact duurt 2 x 15 minuten.

bottom of page