top of page

FEEST!


De voorstelling duurt ongeveer 20 minuten. Dit kan iets langer of korter zijn afhankelijk van de interactie van de kinderen. We hebben een speelvloer nodig van ongeveer 4x4 meter. En voldoende zitplaatsen voor het publiek op matten of bankjes.

Een voorstelling kost €300,-. Een tweede voorstelling op dezelfde locatie kost maar €100,- meer. Alle prijzen zijn exclusief reiskosten. Neem voor de exacte prijsopgave contact op met info@clowndurske.nl of via het contact formulier van deze site.

interactieve voorstelling waarin beleving, meedoen en plezier centraal staat.

Untitled
Info en tarieven: Recensie
sprookjes.jpg

NIEUW!        Voorstelling Sneeuwwitje 2.0

Vanaf half april te boeken.

Interactieve voorstelling.

Durske en Plons spelen het sprookje Sneeuwwitje. Plons is erg precies en wil alles spelen zoals het hoort maar Durske vindt dat je zelf mag weten hoe je het speelt. Dat levert spanningen op. De kinderen helpen om het verhaal goed te spelen. Maar gaat het dan zoals het hoort of zoals je het zelf wil spelen.......?

De voorstelling duurt 40-45 minuten en is geschikt voor groep 1,2 en de eerste helft van groep 3 van de basisschool of vergelijkbaar niveau.We hebben een speelvloer nodig van ongeveer 4x4 meter. Een stopcontact is fijn maar niet perse noodzakelijk. We spelen voor maximaal 60 kinderen per voorstelling. Een voorstelling kost 300,- euro, flinke korting op een aansluitende voorstelling op de zelfde locatie, exclusief reiskosten. Neem voor de exacte prijsopgave contact op via 0611116143, het contactformulier van deze site of info@clowndurske.com.

Info en tarieven: Welkom

 Voorstelling Circus Makkie

Interactieve, hilarische voorstelling met het thema iedereen kan wel iets als je maar lang genoeg probeert.

Pinkie en Durske hebben een circus opgericht. Het heet circus Makkie want ze denken dat alles makkie is. Goochelen, koorddansen, gewichtheffen en leeuwentemmen gaan ze uitproberen, maar of dat inderdaad een makkie is....?

18327023890048195.jpg

Circus Makkie

Interactieve circus voorstelling.

Fragment uit de voorstelling: https://youtu.be/2_zEgxJF_po

We hebben een speelvloer nodig van 4x4 meter.

De voorstelling duurt 35-45 minuten, dit is afhankelijk van de interactie met de kinderen.

Kosten 300 euro (exclusief reiskosten) voor groepen van maximaal 60 kinderen. Een meerprijs wordt gerekend als het meer kinderen zijn. Flinke korting bij meerdere voorstellingen op dezelfde dag en locatie. 

Neem voor de exacte prijsopgave contact op via 0611116143, het contactformulier van deze site of info@clowndurske.com 

Leuke circusactiviteiten voor in de klas op: https://pin.it/37kmYlV

IMG-20220531-WA0014.jpg

Contactclown op school, woongroep of dagopvang.

Voor contact, interactie en plezier

Durske speelt met en voor iedereen op de locatie. Om contact te maken zet clown Durske graag haar eigen onhandigheid in zodat de ander zich competent voelt. Vandaaruit ontstaat er een spel met plezier voor iedereen. Een bezoek van clown Durske kost 100 euro exclusief reiskosten. Ze rekent een meerprijs van 25 euro voor een extra optreden op dezelfde dag en locatie. Neem voor een exacte prijsopgave contact op via 0611116143, het contact formulier of mail naar info@clowndurske.  De duur van het bezoek is afhankelijk van de interactie en de inbreng van de groep en het aantal bewoners. Gemiddeld zo’n 30 tot 45 minuten. Durske treedt op in de woonkamer/klas van de groep. Tijdens het bezoek richt ze zich tot ieder individu zo wordt het contact een speciaal momentje met de nodige humor, muziek en verbinding.

Hi_Res-_NOM2307.jpg

Rondlopende act

Plezier voor alle leeftijden!

De rondlopende act van clown Durske is een bijzonder contact moment. Ze speelt in op het moment en de wensen van degene voor wie ze speelt. Ze brengt muziek en plezier. Een bezoek van een uur aan uw evenement, festival of feest kost 100 euro (exclusief reiskosten). Een aansluitend uur op de zelfde locatie kost 25 euro. De uiteindelijke lengte van een ontmoeting wordt bepaald door de degene voor wie gespeeld wordt. Neem voor de exacte prijs contact op via 0611116143, het contact formulier of mail naar info@clowndurkse.com

Info en tarieven: Shows
bottom of page