Info en tarieven

Staat het antwoord op je vraag hier niet bij? Klik dan op de knop hieronder.

Res-1800-_PER5534.jpg
IMG-20211102-WA0028.jpg

Circus Makkie

Interactieve circus voorstelling.

Clown Pinkie en clown Durske hebben een circus opgericht. Circus Makkie heet het. Goochelen, koorddansen en nog veel meer proberen ze uit. Maar of het echt makkie is?

Fragment uit de voorstelling: https://youtu.be/2_zEgxJF_po

We hebben een speelvloer nodig van 4x4 meter.

De voorstelling duurt 35-45 minuten, dit is afhankelijk van de interactie met de kinderen.

Kosten 200 euro exclusief reiskosten. Flinke korting bij meerdere voorstellingen op dezelfde dag en locatie. 

Neem voor de exacte prijsopgave contact op via het contactformulier of de knop hierboven.

Leuke circusactiviteiten voor in de klas op: https://pin.it/37kmYlV

Durske Deutekom

Voor plezier en gezelligheid

Durske speelt en zingt deze interactieve voorstelling voor en met bejaarden met dementie. Ze is zenuwachtig voor haar bruiloft en checkt met het publiek of ze alles goed geregeld heeft.Een optreden van clown Durske kost 75 euro exclusief reiskosten. Ze rekent een meerprijs van 25 euro voor een extra optreden op dezelfde dag en locatie. Neem voor een exacte prijsopgave contact op via het contact formulier of mail naar info@clowndurske.comEen optreden duurt 30 tot 40 minuten. Dit is afhankelijk van de interactie en de inbreng van de groep en het aantal bewoners.Durske treed op in de woonkamer van de groep. Tijdens het optreden richt ze zich tot de individuele bewoner, zo wordt ieder liedje een speciaal momentje met de nodige humor. 

150012749_234921094841763_74638796451675
Hi_Res-_NOM2307.jpg

 Clown Durske op you tube

Educatieve filmpjes

Clown Durske maakt educatieve filmpjes. Die zijn te bewonderen op haar You Tube kanaal. 
De filmpjes duren rond de minuut en ze gaan over de jaarfeesten en over veel voorkomende thema's op de basisschool. Heel makkelijk te gebruiken in de klas
De filmpjes met clown Pinkie duren rond de 7 minuten. Ze zijn van ons optreden voor de goede doelen actie van radio JND Best voor st. Jarige job en
st. Speelgoed cadeau.

Rondlopende act

Plezier voor alle leeftijden!

De rondlopende act van clown Durske is een bijzonder contact moment. Ze speelt in op het moment en de wensen van degene voor wie ze speelt. Ze brengt muziek en plezier. Een bezoek van een uur aan uw evenement, festival of feest kost 50 euro (exclusief reiskosten). Een aansluitend uur op de zelfde locatie kost 25 euro. De uiteindelijke lengte van een ontmoeting wordt bepaald door de degene voor wie gespeeld wordt.